Vergunningen

Splitsingsvergunning

Kamerverhuur, vergunning, woningdelen, omzettingvergunning

Als een pand bestaande uit meerder woningen en/of bedrijfsruimten en u wilt deze woningen en/of bedrijfsruimten afzonderlijk verkopen dient het pand te worden gesplitst in appartementsrechten. In veel gevallen is voor het splitsen van een pand in Amsterdam een splitsingsvergunning nodig. Wij kunnen voor u het traject begeleiden voor de aanvraag van een splitsingsvergunning.

Omgevingsvergunning

Kamerverhuur, omgevingsvergunning, woningdelen

Naast de aanvragen voor omzettingsvergunningen kunnen we voor u de aanvraag indienen met betrekking tot omgevingsvergunningen en/of andere vastgoed gerelateerde vergunningen zoals vergunning voor onttrekken, samenvoegen, vormen en omzetten van woonruimte. We zorgen voor alle bescheiden bij de aanvragen en zullen het traject voor u begeleiden.


De aanvragen variëren van o.a. muurdoorbraken, funderingsherstel, legaliseren zolderkamers, realiseren van zelfstandige woningen, dakterrassen tot nieuwbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsonroerendgoed (BOG). We verzorgen de aanvragen voor zeer uiteenlopende projecten voor zowel renovaties, transformaties en nieuwbouw.

Onttrekkingsvergunning

Kamerverhuur, onttrekkingsvergunning, woning, delen, amsterdam

Voor het onttrekken van woonruimte voor sloop of bedrijfsmatig gebruik kunnen we voor u een onttrekkingsvergunning aanvragen.

Samenvoegvergunning

Kamerverhuur, samenvoegen, woningdelen vergunning

Voor het samenvoegen van zelfstandige woonruimte kunnen we voor u een samenvoegsvergunning aanvragen. U heeft geen vergunning nodig, als u als eigenaar-bewoner bent. En uw woning samenvoegt met een naast-, onder- of bovengelegen woning voor eigen bewoning.

Omzettingsvergunning

Kamerverhuur, omzettingsvergunnng, woningdelen vergunning

Voor het omzetten van zelfstandige woonruimte naar onzelfstandige woonruimtes kunnen we voor u een omzettingsvergunning aanvragen. Dit wordt ook wel kamerdelen, kamerverhuur of woningdelen genoemd. Als u meer dan 2 volwassenen wilt inschrijven op hetzelfde adres in Amsterdam dan heeft u een omzettingsvergunning nodig.

Woonvormingsvergunning

Woonvormingsvergunning

Woonvorming (het vormen van woonruimte) is als u van één woning twee of meerdere woningen wilt maken. Daarvoor is een woonvormingsvergunning nodig. Wij kunnen voor u de aanvraag verzorgen en indienen.

Contactformulier

kamerverhuur, vergunning, amsterdam

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voornaam:*

Achternaam:*

Mail:*

Telefoonnummer:*

Opmerkingen:

Algemeen


Contact


Jacob Obrechtstraat 51 Unit 16

1071 KJ Amsterdam

T 020-4281017

E info@woningdeelvergunning.nl

Copyright ©

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK